Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új mez, új szponzor, új címer – kép a cikkben

Nem változtatják meg elhatározásukat marad az új újpesti címer – mondta Duchatelet tulajdonos úr, így honlapunk előlapján is a jövőben az új lila-fehér logót láthatják majd a kedves olvasók.

20228271_1229133660531773_6751020336375996337_nÍme az Újpest új meze, címere, és szponzora.

– Ez egy végső döntés a klub részéről, megváltozott a címer, innen nincs visszaút, ezen nem is fogunk változtatni, ezt mindenki fogadja el. Ez nem az első eset a klub életében, amikor megváltozott a címer, sőt nem is az első, hogy drasztikusan megváltozott a klub címere. Ezt már évekkel ezelőtt terveztük megtenni, ez szerintünk egy szükséges lépés volt. Sok oka van ennek. Ahhoz, hogy a klub tovább fejlődjön, ez szükséges volt, a jövőbeli filozófiánkhoz ez jobban passzol. – nyilatkozta a csütörtök reggeli sajtóreggel alkalmával a belga tulajdonos.

A döntés hátterét is megosztotta az egybegyűltekkel:

A logó változtatás azért is fontos, mert mi itt béreljük a stadiont, fizetjük a rezsit, mindenkit, és vannak külsős szereplők, akik az Újpest logójával visszaélve árusítanak Újpest-termékeket, a saját hasznukra. Több száz millió forintot invesztálok a klubba évről évre, elindult az akadémiánk, és szeretném kontroll alatt tartani, ami a klubunk életével kapcsolatos. Ez is egy indok, hogy nehéz különbséget tenni a két újpesti “akadémia” között, egybemosódik, most ezzel a címerrel is jelezzük, hogy melyik tartozik hozzánk. Sok problémával néztünk szembe, és ez volt az egyetlen út, hogy ezen változtatni tudjunk.

Az felmerült kérdésként, hogy miért nem vontuk be jobban a drukkereket. Nos, az, hogy megváltoztatjuk, az egy végleges döntés volt, azt előre eldöntöttük, a kiválasztásba viszont bevontuk a drukkereket, ők szavazhattak róla.

Egyben a mai napon bemutatták a csapat új szerelését, melyen már szerepel az új főszponzor is, aki nem más, mint a Gallica belga sörkereskedő cég.

Endrődi Dávid