Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belletti: “Neymar távozása nem elképzelhetetlen!”

A korábbi Barca-játékos, Juliano Belletti szerint Neymar távozása valóban nem az elképzelhetetlen kategóriába tartozik (…) 

(Kép: marca.com)

“Szerintem Neymar boldog a Barcelonánál. Az emberek szeretik őt, és ez egy nagyon kényelmes helyzet a számára. Ugyanakkor egy fiatal játékosról van szó, aki előtt még rengeteg lehetőség rejlik, ez pedig elbizonytalaníthatja őt!” – Idézi a 41 esztendős, a Barcát 2004 és 2007 között szolgáló Bellettit a Marca című sportnapilap.

Brazíliával 2002-ben világbajnok egykor jobbhátvéd a következőképpen folytatta: “Ha valóban boldog a klubnál, maradnia kellene, hiszen nem könnyű erre a szintre visszajutni, ahol ő jelenleg is áll! A maradását illetően azonban már nekem is kétségeim adódtak. Úgy gondolom, ha egy jó és eredményes felkészülési szezont szeretne, mielőbb döntenie kellene, hiszen az utolsó szó őt illeti!” – Így Belletti.

A pályafutása során a Villarrealnál vagy a Chelseanél is futballozó Belletti még ha viccnek is szánta a következő sorokat, egy közel sem biztos, hogy jelentéktelen szempontra világított rá: “Amíg Dani Alvés nem lett a PSG játékosa, meg sem fordult a fejembe, hogy esetleg Neymar is Párizsba szerződne! Ők ketten nagyon jó barátok, sokat beszélnek egymással, így talán már rátértek a tárgyra is!”