Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Conte: “Diego Costa helyzete már januárban eldőlt!”

A Chelsea menedzsere, Antonio Conte elmondta, ő bizony már rég lezártnak tekinti a Diego Costa-sagát (…).

(Kép: skysports.com)

Antonio Conte saját elmondása szerint már januárban eldöntötte, hogy Diego Costát hagyja távozni a Chelsea együttesétől. Mint ismert a téli átigazolási időszakban a spanyol csatár komoly ajánlatot kapott a  kínai Tianjin Quanjian együttesétől, melyet a Chelsea Conte döntésére nem fogadott el. A történet folytatása az lett, hogy még a mögöttünk hagyott szezon tavaszi idényében Costa összekülönbözött az olasz menedzserrel, mely miatt több bajnoki találkozóról is kimaradt a “londoni kékek” kezdőcsapatából. Tavasszal végül a spanyol támadó hiába segítette 20 góljával bajnoki címhez a Chesleat, Diego Costa londoni karrierje az utolsó fejezetéhez érkezett.

A 28 éves korábbi Atlético-játékos el sem utazott a Chelsea nyári ázsiai túrájára, és vélhetően újra az Atlético Madridban futballozik majd, így már csak az a kérdés, hogy januárig (Ekkor regisztrálhatnak ugyanis a matracosok új futballistát – a szerk.) mi lesz a válogatott támadó sorsa!?

Mindenesetre Antoni Contét ez már biztosan nem foglalkoztatja! “Az egyetlen dolog amit hozzáfűznék, hogy Diego Costa helyzete már januárban eldőlt! Mind az ő, mind az én, mind pedig a klub részéről egyértelmű volt a szituáció. Számomra így már régen véget ért a történet!” – Zárta rövidre a témát a Chelsea első ázsiai felkészülési találkozója (Arsenal ellen, szombaton – a szerk.) előtt Conte.