Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego Costa is az AC Milannál köthet ki – sajtóhír

Eddig is szinte biztos volt Diego Costa távozása a Chelsea-ből, ám Alvaro Morata érkezésével már csak a hivatalos bejelentésre kell várni. Olasz lapértesülések szerint az AC Milannál köthet ki, miután megegyezett az Atletico Madriddal.

1500564552815

Forrás: sport.es

A hírek szerint egyre közelebb áll a megegyezéshez a Chelsea és az Atletico Madrid Diego Costa leigazolásával kapcsolatban, és állítólag már a vételárról is megállapodtak, ami 45 millió euró lesz. Mivel a csatár nem léphet pályára 2018 januárjáig a “Matracosok” színeiben, ezért hasonló megoldás lehet itt is, mint Vitolo ügyében. Olasz sajtóértesülések szerint januárig Costa kölcsönbe kerül az AC Milan csapatához. Ez azért is lehetne jó az Atletico Madridnak, mivel a milánói klub nem játszik a BL-ben sem, maximum csak az El-ben.

Costáról rengeteg hír jelent meg az elmúlt hetekben, miután Conte közölte vele, hogy nem szerepel a terveiben. Volt szó már a Besiktasról, ami ugyanúgy kölcsönvenné januárig a játékost, de mindez már csak részletkérdés, hiszen egy biztos, hogy Costa mindenképp vissza akar térni a madridi klubhoz, és ezt nem is titkolja.