Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Nem bírt egymással az Inter és a Schalke – videóval!

Kínában csapott össze egy felkészülési mérkőzés keretein belül az Inter és a Schalke. Mindkét csapat a támadó focit részesítette előnyben, és kiegyenlített mérkőzést játszottak, ami az eredményen is meglátszott.

interschalke

Forrás: Schalke 04 Twitter

Kiegyenlített meccsnek lehetettek szemtanúi azok, akik Kínában kilátogattak a mérkőzésre. Mind az Inter oldalán, mind a Schalke oldalán mentek a támadások, így nehéz volt eldöntetni, vajon melyikük szerzi meg a vezetést, de ez az első félidőben nem történt meg. A lefújás előtt viszont Kondogbiát, akit állítólag a Barcelona is figyel, sérülés miatt le kellett cserélni, miután rosszul esett a bal bokájára.

A második félidőt az Inter kezdte jobban, először egy hatalmas Jovetic lövést kellett védenie Nübelnek, aztán Gabriel szabadrúgásával veszélyeztették a németek kapuját. Az 60. percben azonban mégis a Schalke szerezte meg a vezetést Daniel Caligiuri góljával. A játék kiegyenlített maradt, voltak helyzetek itt is, ott is, aztán a 72. percben Murillo kiegyenlített egy gyönyörű góllal.  A 90. percben is maradt még az állás, és a végére nagyon rákapcsolt az Inter, de már nem változott az eredmény.

Inter – Schalke 04: 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Murillo (72.) ill. Caliguri (60.)
Sárga: – ill. –
Kiállítás: – ill. –

Az Inter további nyári mérkőzései:

Bajnokok Nemzetközi Kupája (Ázsia): 

Július 24. Inter – Lyon
Július 24. Bayern München – Inter
Július 24. Chelsea – Inter

További felkészülési mérkőzések: 

Augusztus 6. Inter – Villarreal
Augusztus 12. Inter – Betis