Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Középpályását minden áron! – Vajon ki érkezik?

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus görcsösen keresi a megfelelő személyt a középpálya közepére. A Massimiliano Allegri által irányított “zebrákkal” több futballistát is összeboronáltak a poszttal kapcsolatban, ám a hírekből kifolyólag leginkább három potenciális jelöltet lehet felsorolni. Nézzük, hogy kikről is van szó…

xEmreCan.jpg.pagespeed.ic.ir74BpF6mu

– Emre Can (Liverpool): Kezdjük a három jelölt közül a legfiatalabbal. Korából kifolyólag a német középpályás hosszú távú célokra tökéletes lenne. Tehetségéhez kétség sem fér, stabil kerettagja hazája válogatottjának, a Liverpool kezdőjéből pedig gyakorlatilag kirobbanthatatlannak számít. Némi nemzetközi rutinnal bír, a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában is több alkalommal pályára léphetett már. Minden bizonnyal a Liverpool nem fogja egy könnyedén elengedni egyik legmeghatározóbb játékosát. A szerződése egyébként 2018-ig szól a “vörösökkel”, a transfermarkt pedig 15 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

the-weekend-interview--nemanja-matic.img

– Nemanja Matic (Chelsea): Emre Can után jöjjenek a rutinosabb rókák. Kezdjük a sort ebben a kategóriában a londoni “kékek” szerb védekező középpályásával, aki Tiemoue Bakayoko érkezése miatt minden bizonnyal elhagyja a Chelsea-t, ismételten. Nemanja Matic rendelkezik azzal a kellő rutinnal, amely nagy segítségére lehet bármelyik csapat számára. Amióta 2014 januárjában visszatért a Chelsea-hez, azóta gyakorlatilag kirobbanhatatlannak számít a kezdőből. A Bajnokok Ligájában jó pár mérkőzést lehúzott már, szám szerint 31-et. Jelenlegi klubjához 2019-ig köti szerződés, a transfermarkt pedig 35 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

1c610003dd8f726b1a20

– Blaise Matuidi (Paris Saint-Germain): A sort zárjuk a legrégebb óta emlegetett névvel a Juventus kapcsán. Tavaly nyáron a “zebrák” rendkívül közel voltak ahhoz, hogy szerződtessék Matuidi-t. A játékossal mindenben megegyezett a torinói gárda, ám a PSG az utolsó pillanatban közbe lépett, s megakadályozta az üzlet létrejöttét. A három játékos közül kétségtelenül a francia középpályás rendelkezik a legnagyobb rutinnal. A Bajnokok Ligájában közel 50 mérkőzést játszott le, s emellett a francia válogatott oszlopos, nélkülözhetetlen tagja. Szerződése 2018-ig szól, a transfermarkt pedig 30 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár