Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Guardiola szerint az AS Romához megy a hátvéd!

A Manchester City menedzsere, Pep Guardiola saját elmondása szerint Aleksandar Kolarov az AS Romához ír alá hamarosan.

(Kép: marca.com)

Az USA-ban túrázó, ma hajnalban felkészülési találkozón a városi rivális Manchester Uniteddel szemben alulmaradó City legújabb távozója Aleksandar Kolarov lehet. A 31 esztendős szerb balhátvéd eligazolásáról maga Pep Guardiola beszélt.

Kolarov nagyon, nagyon sokat segített nekünk az elmúlt szezonban! Most azonban van egy nagy lehetősége visszatérni Romába, egy számára nagyon is ismerős közegbe. Úgy is mondhatnám ,egy lépésre van az AS Romától!” – Adott betekintést Guardiola játékosa jelenlegi helyzetét illetően. A spanyol tréner nyilván az olasz bajnokság légkörére gondolhatott, hiszen Kolarovot 7 évvel ezelőtt a Laziotól szerződtette a City, a szerbet pedig most az AS Roma hívja.

“Nem szeretnék egy játékost sem maradásra bírni, ha ő nem akarja azt! Éppen ezért gondolom úgy, hogy mindenki számára a legjobb döntést kell meghoznunk! ‘Kola’ egy nagyon jó srác, akivel szoros a kapcsolatunk. Örülök, hogy edzhettem őt! A legjobbakat kívánom számára és a családja számára a jövőben!” – Zárta Guardiola rövid  búcsúbeszédnek is beillő nyilatkozatát.