Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: A Napoli ezúttal nem bírt ellenfelével – videóval

Folytatódott a Serie A-ban, vagyis az olasz élvonalban szereplő Napoli nyári felkészülése Olaszországban. Ezúttal szintén élvonalbeli volt az ellenfél is, a nápolyi klub számára pedig ezúttal nagy falatnak bizonyult a Chievo.

IMG_20170722_231227A Napoli a képpel ellentétben nem igazán tudott túljutni mai ellenfelén (forrás: twitter.com/sscnapoli)

Lejátszotta negyedik nyári, s egyben Olaszországban megrendezett felkészülési meccsét az élvonalbeli Napoli. A nápolyi klub eddig mindhárom meccsét hozta, ezúttal pedig szintén Serie A-klub volt az ellenfél, nem más, mint a Chievo.

Papíron a döntetlenre, és a vendégek győzelmére is kis esély volt, ehhez képest Inglese 27. percben szerzett góljával a veronai Chievo együttese meg is nyerte az első félidőt 1-0-ra!

A folytatásban Ounas révén jött a válasz, de az 59. minutumban szerzett találat csak az ikszre volt elég! Negyedjére tehát nem sikerült a Napoli számára az, ami eddig háromszor igen – nem tudta megnyerni az Azzuro ezt a felkészülési meccsét.

Felkészülési mérkőzés
Napoli – Chievo • 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Ounas (59.), ill. Inglese (27.)

https://youtu.be/ONavtNdZuF0

Nagy Dávid