Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milan: Bonucci elárulta, miért is váltott a nyáron!

Leonardo Bonucci meglepő klubváltása egyik fontos szempontjáról…

(Kép: acmilan.com)

Ugyan csak szeptember kezdetével zárul az átigazolási időszak, az talán már most kijelenthető, hogy a nyár egyik nagy meglepetését Leonardo Bonucci Olaszországon belüli klubváltása szolgáltatta. Mint ismert, a klasszis hátvéd a Juventus mezét az AC Milan szerelésére cserélte, nagy meglepetést szolgáltatva ezzel sokunknak. A transzfer hivatalos bejelentését követően maga az érintett kicsit közelebb hozott bennünket a ‘miértek’ megértéséhez.

“Őszinte ember vagyok, így sohasem titkolom az igazat, ezért sem akartam cáfolni a velem kapcsolatos híreszteléseket.” – Idézi a 30 esztendős középhátvédet a La Gazzetta dello Sport. “Ahhoz, hogy 100%-ot tudjak nyújtani, szükségem van arra, hogy fontosnak érezzem maga. Az elmúlt időszakban a Juventusnál ez már nem igazán teljesült, hiába voltam egészséges, és a kezdőcsapat tagja.” – Folytatta Bonucci.

Az emberek azt gondolhatják, hogy az egész a tavasszal kezdődött, pedig ez egy hosszabb folyamat eredménye”! – Így az olasz válogatott hátvéd, aki arra utalt, hogy a tavaszi szezonban Massimiliano Allegri Bajnokok Ligája- , valamint olasz bajnoki találkozókról hagyta ki őt. A klasszis hátvéd még elmondta, maximálisan karrierje új fejezetére kíván koncentrálni.
Az ‘új fejezet’ egyébként hamarosan kezdődik, hiszen Bonucci a Bayern München – Juventus (szombat, 11:35, Digi Sport 1) felkészülési találkozón debütálhat a milánói piros-fekete mezben.