Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rég verték el ennyire a Bayern Münchent! – videóval

Sok szempontból érdekes mérkőzésen, a Bayern München nagyarányú vereséget szenvedett a Bajnokok Nemzetközi Tornáján Kínában a nyáron jelentősen megerősödő AC Milan ellenében. Kessie és Calhanoglu is megszerezte első gólját piros-feketében, Bonucci debütált, Donnarumma pedig Donnarumát váltotta. Felkészülés ide vagy oda, a 4:0 az 4:0! 

Teljes képernyő rögzítése 2017. 07. 22. 132430

Sztárjátékosokkal és fiatal “próbázókkal” lépett pályára mind a két fél. A pályán a Bayern München akarata érvényesült, ellenben a gólokat az AC Milan rugdosta. Az első olasz gól gyakorlatilag a semmiből jött, a sokak által nagyra tartott, s hatalmas fogásnak vélt fiatal Kessie talált a hálóba, megszerezve ezzel első találatát új csapata színeiben. Aztán miközben Lewandowski lukat rúgott, Ribery és Thomas Müller is hibázott a kapu előtt, a túloldalon jött a 19 éves Patrick Cutrone és a hálóba talált. Gyakorlatilag neki is ez volt a debütáló gólja, neve megjegyzéséről pedig gondoskodott az ifjú támadó, aki a félidő előtt újra bevette a németek hálóját.

A második félidőben jött James Rodriguez és Renato Sanches, ám ők sem tudták felhozni a Bayernt. Az AC Milan felkészülési meccshez híven gyakorlatilag teljesen más csapattal fejezte be a meccset, mint azt elkezdte. Történelmi pillanat volt a 63. perc, ugyanis ekkor debütált a milánóiak szerelésében a Juvétól szerződtetett Bonucci. A kapuban pedig a Donnarumma testvérek váltották egymást, avagy az öcskös átadta a gólvonalat bátyjának. A hajrában aztán a csereként beálló, szintén nemrég szerződtetett Calhanoglu is betalált, s megszerezte első találatát új csapatában. A vége 4:0 lett, s bár csak egy felkészülési mérkőzésről beszélünk, az eredmény biztató lehet az AC Milan szurkolói számára.

Bayern München – AC Milan 0:4 (0:3)
G: – ill. Kessie (14.), Cutrone (25., 44.), Calhanoglu (85.)

Bayern München: Fruchtl – Rafinha, Hummels (R. Sanches 46.), Alaba, Bernat (Friedl 31.) – Martinez, Tolisso, Coman, T. Müller, Ribery (J. Rodriguez 46.) – Lewandowski.

AC Milan: G. Donnarumma (A. Donnarumma 79.) – R. Rodriguez (Antonelli 63.), Montolivo (Biglia 46.), Zapata (Bonucci 63.), Abate (Conti 46.) – Bonaventura (Mauri 79.), Kessie (Sosa 79.), Musacchio (Paletta 78.) – Borini (Calhanoglu 63.), Niang (G. Gomez 79.), Cutrone (André Silva 46.).

A tíz napos küzdelemsorozata keretein belül 14 európai sztárcsapat játszik egymás ellen összesen 20 mérkőzést. Teljes menetrendét és meccsnaptárért KATT!

Íme a mérkőzés góljai