Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Hatgólos meccsen maradt alul a PSG! – videóval

Az USA-ban esedékes Bajnokok Nemzetközi Kupájának ma hajnali meccsén gólkavalkádot hozott a PSG – Tottenham találkozó. Az összecsapáson 6 találat esett, és izgalmakból sem volt hiány.

IMG_20170723_103822A PSG-t a Tottenham tudta visszatartani (forrás: twitter.com/SpursOfficial)

A PSG már második meccsét játszotta le ma hajnalban az USA-ban, a Bajnokok Nemzetközi Kupájának részeként, az ellenfél pedig a londoni Tottenham Hotspur volt.

Hamar, már a 6. percben előnybe került a PSG Cavani révén (1-0), de a válaszra sem kellett sokat várni, sőt, még a fordításra! A 11. minutumban Eriksen egalizált távoli, több, mint 35 méteres (!) bombája révén, majd a 18. percben Dier a vezetést is megszerezte az angol klub számára, úgy, hogy Trapp az érkező Spurs-játékosra rúgta a labdát (1-2)! A fordulatok még ezzel sem értek véget az első félidőben, ugyanis a párizsi klub egalizált, Pastore állította be a játékrész végeredményét a 36. percben (2-2)!

A második félidő teljesen más volt, veszélytelenné vált a PSG, csak egyszer talált kaput. Ehhez az is kellett nagy eséllyel, hogy megfogyatkozzon a csapat – persze nem elvéve a Tottenham további érdemeit, amit megszereztek a meccsen -, ugyanis a 46. percben Trapp kapus kapott pirosat, a hálóőr pedig ezután Areola lett, aki Guedes helyett állt be. A hajrában Aldelweireld több, mint 25 méterről megeresztett lökete révén vette át a vezetést újra a Tottenham a 82. percben (2-3), majd a végeredményt Kane állította be, aki két perccel a rendes játékidő előtt volt eredményes büntetőből (2-4)!

A vége tehát Tottenham-siker lett, de akár alakulhatott volna másként is, az első félidő után nagyon kiélezett folytatásra lehetett számítani. Izgalom és fordulat volt bőven, és végül olyan szempontból kiélezett is lett a meccs, hogy csak a végén tudta összehozni a győzelmet a Spurs, amely a tabella élére állt!

PSG – Tottenham • 2-4 (2-2)
Helyszín: Citrus Bowl, Orlando
Gólszerzők: Cavani (6.), Pastore (36.), ill. Eriksen (11.), Dier (18.), Aldelweireld (82.), Kane (88. – büntetőből)
Kiállítás: Trapp (46.), ill.

https://youtu.be/fmB36oE_fcc


A tabella állása

IMG_20170723_043933

Ma késő este folytatódik a torna, magyar idő szerint 23 órától a Real Madrid – Manchester United rangadóra került majd sor USA-ban, melyről szintén beszámolunk!

Nagy Dávid