Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: Coutinho és Can sem fog távozni!

Mint arról tegnap beszámoltunk a Liverpool nyerte a négy Premier Leauge gárda minitornáját Ázsiában. Ezt követően pedig a vörösök német menedzsere ejtett pár szót a Coutinhót és Emre Can-t övező találgatásokról.

thumb_28429_default_news_size_5

Jürgen Klopp a vörösök mendezsere reagált a Barcelona érdeklődésére, a csapat egyik legnagyobb sztárja Philippe Coutinho iránt. Mint arról beszámoltunk a Liverpool visszautasította a Barcelona újabb ajánlatát a brazil válogatott játékosért.

Az a baj ezekkel a hírekkel, hogy mindig vannak spekulációk főleg az átigazolási szezon közepette. Ha azt mondom nektek, hogy nem eladó, akkor nem eladó! Nincs miről beszélni. Ez az én és a klub döntése is egyben. Ezzel szerintem végetvethettünk minden egyes pletykának a játékosunkról. Most egy fontos időszak jön a klub életében és meg kell tartani a legjobbjainkat.”

Majd a vörösök német menedzsere ejtett pár szót a Juventus által körbeudvarolt Emre Canról is.

Sok tárgyalásunk volt és jelenleg magabiztosak vagyunk a maradását illetően Amíg semmi sem hivatalos, addig nem érdemes erről beszélni. Emre fontos eleme a csapatunknak és őt sem akarjuk eladni. Nem szeretnénk megválni a legjobbjainktól, úgyhogy ő sem távozik. Emre a héten már együtt edzhet a csapattal. Kedden mindenki visszatér Angliába és közösen edzhet a csapattal. Biztosan játszani fog a következő hetekben.” – nyilatkozta a Liverpool menedzsere Jürgen Klopp

További átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Forrás: liverpoolecho.co.uk