Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb védő távozott Guardiola Cityjétől! – HIVATALOS

Mint, arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk a Manchester City szerb válogatott védője Aleksander Kolarov orvosi vizsgálatra érkezett a Serie A egyik topklubjához. A transzfer ma hivatalossá is vált.

20247753_1801858426513268_440483146403412022_o

A Serie A-ban szereplő AS Roma együttese hivatalosan is bejelentette, hogy megegyezett a PL-ben legutóbb bronzérmes Manchester City együttesével és szerb válogatott játékosuk Aleksander Kolarov visszatér Olaszországba és ezúttal a másik római együttes az AS Roma játékos lesz. A 31 esztendős védő hároméves szerződést kötött a “farkasokkal” és a római gárda 5 millió eurót fizetett érte a manchesteri csapatnak. Egyébként a római együttes egy nem mindennapi videóban mutatta be a szerb válogatottat, mely a cikkünk végén megtekinthető. Guardiola együttese ezzel aktívan kezdte a vasárnapot miután egy védőt igazolt és egy védőt eladott. Kolarov már a negyedik védő akit távozott az Etihad-ból, Sagna, Clichy és Zabaleta után.

Kolarov 2010-ben csatlakozott a manchesteri gárdához, melynek színeiben összesen 243 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot tekintve és 21 gólig jutott. Kolarov korábban a  Čukarički, az OFK Belgrád és a Lazio játékosa is volt. Összeségébén 431 mérkőzésen szerepelt a csapataiban pályafutása során és 39 gólt szerzett.

Az AS Roma ezzel már a 11. igazolását jelentette be az idei nyári átigazolási szezoban. Íme a “farkasok” idei nyári szerzeményei: Rick Karsdorp (Feyenoord, 14 millió), Cengiz Ünder (Basaksehir, 13,40 millió), Bruno Peres (Torino, 12,50 millió), Lorenzo Pellegrini (Sassuolo, 10 millió), Juan Jesus (Inter, 8 millió), Mário Rui (Empoli, 6 millió), Héctor Moreno (PSV, 5,7 millió), Grégoire Defrel (Sassulo, kölcsönbe), Maxime Gonalons (Lyon, 5 millió), Frederico Fazio (Tottenham, 3,2 millió).

További legfrisebb átigazolási híreinkett itt olvashatják (KATT)

https://youtu.be/XYYSa5zhVnc

Kép forrása: AS Roma hivatalos oldala

O.G.