Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Porto középpályásával erősítene a PSG! – sajtóhír

A Le10Sport.com információi szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain szeretné leigazolni a Porto Európa-bajnok középpályását, nevezetesen Danilo Pereirát. 

img_757x498$2016_04_05_19_24_15_525866

Az Unai Emery által irányított Paris Saint-Germain elsődleges célpontja az AS Monaco brazilja, Fabinho volt. Azonban a két csapat állítólag nem tudott megegyezni egymással, így ennek tükrében a párizsi együttes Danilo Pereira megszerzésével próbálkozik meg. A hírek szerint a PSG sportigazgatója, már tárgyal a Porto illetékeseivel, Pereira szerződése egyébként állítólag tartalmaz egy 53 millió eurós kivásárlási záradékot is. 

Danilo Pereira 2015 nyara óta tartozik a Porto kötelékébe. A neves portugál klub színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 86 találkozón jutott szóhoz, melyek során 10 alkalommal volt eredményes. Komoly részt vállalt Portugália 2016-os Eb-sikeréből, Pereira öt mérkőzésen is lehetőséget kapott a torna folyamán. Nem mellesleg futballozott ő korábban Olaszországban, Hollandiában és Görögországban is. 

Németh Boldizsár