Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Három hónapra kidőlt a válogatott játékos

A regnáló német bajnok Bayern München hivatalos honlapján tudatta a szurkolókkal, hogy az AC Milan ellni 4:0-ás fiaskó alkalmával megsérülő spanyol szélső védőt Juan Bernatot meg kellett műteni. A játékosra a német Sportbild írása szerint három hónapos kihagyás vár. 

041815-SOCCER-Bayern-Munich-Spanish-defender-Juan-Bernat-PI.vresize.1200.675.high_.91

Carlo Ancelotti az AC Milan elleni mérkőzés 31. minutumában eszközölt kényszerű cserét, a hétszeres spanyol válogatott labdarúgó Juan Bernat helyére a 19 esztendős osztrák Marco Friedl érkezett. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy a 24 esztendős a bal szélen és védő pozícióban egyaránt bevethető labdarúgónak milyen súlyos a sérülése. Mostanra viszont már tudjuk, hogy Bernat bokaszalagja olyannyira sérült, hogy hétfőn meg is kellett műteni.

A Bayern München labdarúgócsapatára mindeközben a mai napon nem akármilyen ellenfél vár, Carlo Ancelotti honfitársával Antonio Contével méri össze csapatát Szingapórban, avagy 13:35-től Bayern München – Chelsea összecsapást láthatnak a labdarúgás szerelmesei. Két nappal később az Inter lesz a Bayern ellenfele az ázsiai túra zárásaként.