Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiakadt az Arsenal támadója, távozna

A Premier League-ben szereplő Arsenal csapatának  spanyol támadója nem érzi jól magát a klubnál, és mindenképpen távozni szeretne még a nyári átigazolási időszakban. 

Arsenal v Watford - Premier League

Forrás: metro.co.uk

Lucas Perez tavaly, 2016 nyarán érkezett az Arsenalhoz a Deportivo La Coruna csapatától 20 millió euró ellenében, de nem igazán kapott sok lehetőséget Arsene Wenger vezetőedzőtől. Összesen 21 tétmérkőzésen lépett csak pályára az Arsenal mezében minden sorozatot figyelembe véve, ezalatt pedig 7 gólt szerzett. Az “Ágyúsok” ráadásul most leigazoltak egy másik csatárt, Alexandre Lacazette-t is, így már tényleg kiszorult a csapatból. Az francia támadó érkezésével Lucas Perez is megszólalt, és elmondta, hogy nem tartja tisztességesnek a klub viselkedését, Lacazette pedig az utolsó csepp volt a pohárban, akinek ráadásul a megkérdezése nélkül adták oda a Perez által viselt 9-es számú mezt.

“Az Arsenal tisztességtelen volt velem, és az, hogy elvették tőlem a mezszámomat majd odaadták az új csapattársamnak anélkül, hogy szóltak volna, az utolsó csepp volt a pohárban. Én így nem szeretném ezt folytatni. Mindent megtettem, de ők nem is foglalkoztak velem, így pedig többet nem viselhetem a klub mezét.”

Perez új mezszáma a 28-as lenne, de szinte már biztos, hogy soha nem fogja viselni. Vissza akar térni Spanyolországba, ahol spanyol lapértesülések szerint régi klubja, a Depor tárt karokkal várja, és akár egy 10 éves szerződést is felajánlanának neki. A játékos szerint már a télen távozni akart, de akkor nem engedték el.

“Szeretnék bekerülni a spanyol válogatottba, játszani szeretnék, ehhez azonban távoznom kell. Jobb lesz nekem otthon, a Deportivónál. Becsapva érzem magam. Februárban nem engedtek el Kínába, mert azt ígérték, hogy több játéklehetőséget biztosítanak nekem, de csak még kevesebbet lehettem a pályán.”