Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Nem tarthatok pisztolyt a fejéhez”

Higuain nagyon szeretné, ha csapattársa továbbra is a Zebráknál futballozna, azonban nincs befolyása arra, hogy meggyőzze honfitársát arról, hogy ne távozzon.

higuain-dybala-juventus-sassuolo-serie-a_12xjn5bc88hes1e5o8b37l5t3r

Higuain 2016-ban váltott, és a Nápolyt hátrahagyva a Juventust választotta, ahol honfitársával, Dybala-val játszhat egy csapatban. Mindenki arra készül, hogy Neymar elhagyja a Barcelonát, és a katalánok a kiváló brazil pótlására ajánlatot fognak tenni a Zebrák argentinjáért. A PSG megközelítőleg 200 millió fontot is hajnaldó lenne azért letenni az asztalra, hogy elcsábítsa a brazilt a katalánoktól.

Higuain tudja milyen a spanyol labdarúgás, mivel megfordult a Real Madrid kötelékében. Azonban megsürgette honfitársát, hogy gyorsan hozzon döntést, és ne engedjen a csábításnak. Maradjon Torinóban, és továbbra is erősítse a Zebrák keretét.

Higuain elmondta a La Gazzetta dello Sportnak, hogy mindenki nagyszerű csapattársakkal akar együtt játszani, és Dybala személyében megtalálta a megfelelő embert. Azonban hozzátette azt is, hogy pisztolyt nem tarthat a fejéhez azért, hogy mindenáron a Zebráknál maradjon.

kép: goal

Nagy Gábor