Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Renato Sanches jövője bizonytalan

Carlo Ancelotti nem zárta ki azt a lehetőséget, hogy még az átigazolási időszak zárása előtt távozik Renato Sanches a klubtól. Sances, aki a bajorok előtt a Benficával, és a portugál válogatottal is remekül szerepelt, azonban a Bayern Münchennél nem jöttek be eddig a számításai.

renato-sanches-benfica_3416700

A bemutatkozó szezonja a Bundesligában azonban hamar feledésbe fog merülni, mivel összesen csak 615 játékpercet sikerült összehoznia a német pontvadászatban. Ancelotti ennek ellenére még nem tudja, hogy mi lesz a játékos sorsa. A jelenre koncentrál, mivel Sances még a csapattal készül az új idényre, és az átigazolási ablak csak augusztus 31-én fog bezáródni, így idejük van még bőven meghozni a helyes döntést.

José Mourinho továbbra is szeretné megerősíteni a támadó opciókat, így az egyik lehetőség, hogy a Manchester United vásárolja meg a játékost. Az AC Milan is szívesen látná őt a soraiban. Ha ez nem történik meg, és mégsem marad a bajoroknál a fiatal, akkor lehetséges, hogy kölcsönbe kerül egy olyan klubhoz, ahol sokkal több játékpercet tölthet a pályán, mint tette ezt a Bayern Münchennél.

kép: ytimg

Nagy Gábor