Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: újabb magyar a ligában? – sajtóhír

Német lapértesülések szerint a Kaiserslautern játékosát szerzi meg az MLS, vagyis az észak-amerikai profiliga egyik klubja! A Bild úgy tudja, Stieber Zoltán hamarosan csatlakozik a bajnokság washingtoni klubjához!

Zoltan+Stieber+Iceland+v+Hungary+Group+F+UEFA+YDxzoVATDcLlStieber (jobbra) a tengerentúlon folytathatja klubbéli karrierjét! (forrás: zimbio.com)

A német Bild hozta le azt a hírt, mi szerint a Bundesliga 2-ben szereplő 1. FC Kaiserslautern gárdának tagját, a 21-szeres magyar válogatott labdarúgót, Stieber Zoltánt nézte ki magának a washingtoni DC United!

Olyannyira komolynak tűnik a dolog a német lap szerint, hogy Stieber már úton van az USA-ba, ezen felül a ‘Lautern ma esti bajnoki  meccsének keretében sem volt ott a magyar a játékos!  lenne látni természetesen még egy tehetséges magyar játékost a ligában, így Nikolics és Sallói mellett már három honfitársunk játszana a leggyorsabban fejlődő, ám sokak által méltatlanul lesajnált, mégis igencsak jó tengerentúli bajnokságban.

A DC United számára – ha összejön a transzfer – valódi erősítés lehet Stieber, ugyanis a fővárosi alakulat csak sereghajtó idén, pedig egykor nagy sztárcsapat volt, és az elmúlt években is tudott kimagasló teljesítményt nyújtani.

Hamarosan nyilván fény derül arra, hogy Stieber valóban az USA-ba igazol-e. Viszont Stieber leigazolása mellett arról is szólnak a hírek, hogy a DC United a magyaron kívül a chilei Gary Medellel, valamint a holland Nigel de Jonggal is erősítene. A fővárosi alakulat zsinórban 6 meccsét vesztette el, így nem hiába szeretné megszerezni a fentebb említett labdarúgókat.

Nagy Dávid