Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sneijder a BL-be vágyik, követné Balotellit!

Tavaly már leigazolt egy igazi világsztárt a Nice együttese, amely végül a harmadik helyen végzett a francia bajnokság előző idényében. Mario Balotelli ráadásul nem csak a nevét, hanem gyakran jó teljesítményét is hozzáadta a nizzaiak szárnyalásához.

Sneijder

A hírek szerint az OGC egy rutinos középpályás megszerzésén dolgozik, aki nem más, mint a világbajnoki ezüst-, és bronzérmes Wesley Sneijder. A 33 esztendős játékos korábban megfordult az Ajax, az Internazionale és a Real Madrid együttesében is. Legutóbb a Galatasaray alkalmazásában állt. Csakhogy az utóbbi időkben már nem érezte jól magát a török klubnál, ezért Sneijder saját zsebből kivásárolta magát, azaz lényegében felmondott.

A nyáron a legerősebb pletyka az volt, hogy a szabadúszó holland sztár az MLS-be szerződik, ám mindez kútba esni látszik, ugyanis az őt csábítgató Los Angeles FC csak jövőre kezdi meg szereplését a ligában.

Mindez pedig azt jelentheti, hogy a Nice valóban befutó lesz, és Sneijderrel gyorsan megállapodva, még vele a pályán harcolhatja ki augusztusban a Bajnokok Ligája szereplést. Természetesen ehhez a selejtezőbeli riválisnak, vagyis a Napolinak is lesz néhány keresetlen szava.

Balogh József