Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási hírek: nagy dobásra készül a Sevilla a piacon!

Sajtóértesülések szerint az andalúzok visszacsábítanák Olaszországból a csapat korábbi gólvágóját.

(Kép: sempremilan.com)

Miután Carlos Baccát az AC Milan ezúttal is kihagyta az Európa-liga selejtezőkre nevezett keretéből, szinte biztosra vehető, hogy a kolumbiai csatár még a nyáron távozik Milánóból. A 30 esztendős futballistát ugyan korábban összeboronálták már több csapattal, mint például az Olympique Marseille, vagy az Everton együtteseivel, a hírek szerint könnyen elképzelhető, hogy Bacca visszatér korábbi sikerei színhelyére.

A madridi AS című sportnapilap már arról is beszámolt, hogy Bacca elmondta a hozzá közel állóknak, hogy szeretne újfent a Sevillában futballozni, ahol nem mellesleg a Bajnokok Ligájában is érdekelt lenne. A lehetséges transzfer apropóján az AS idézi a Sevilla sportigazgatóját, Oscar Ariast is, aki szerint “nincs kizárva” a kolumbiai visszatérése a Ramón Sánchez Pizjuán stadionba.

A spanyol források szerint egyébként a Sevilla részéről – na és persze ismerve az olasz transzferpiacot – egy kölcsönszerződés tűnik a legvalószínűbbnek, amelyet kiegészíthetnek a felek annyival, hogy az andalúzoknak egy év elteltével opciós joguk lesz Bacca megvásárlására.