Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – augusztus 9.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

transzossz

Juventus: az olasz bajnoki címvédő Juventus gaboni válogatott középpályáása Mario Lemina távozott Torinóból és a Premier Leauge-ben szereplő Southampton játékosa lett. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.

Barcelona: spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona Neymar pótlására Philippe Coutinhot szeretné/szerette volna megszerezni a Liverpool-tól, azonban a tárgyalások félbeszakadtak. Részletekről itt olvashatnak.

AS Monaco: szinte az egész nyáron semmi másról nem hallani, hogy a Monaco fiatal csillaga Kylian Mbappé távozik a hercegségbeli együttestől. Az egyik nap a Real Madridba tart, míg másnap pedig már a Manchester Cityhez igazolhat. A legfrissebb hírek szerint az ifjú francia támadó döntött jövőjéről. Bővebben itt.

Chelsea: a Sky Sports információi szerint az angol bajnokságban címvédő Chelsea szeretné szerződtetni a Valencia portugál védőjét, Joao Cancelo-t. A részletekről itt olvashatnak.

Arsenal: A Daily Mail információi szerint az Arsene Wenger által irányított Arsenal játékosát Oxlad-Chamberlain-t a városi rivális és címvédő Chelsea nézte ki és szeretné megszerezni. Bővebben itt.

Villarreal: Roberto Soldado nem vett részt a Villarreal szerdai edzésén. A spanyol sajtó egybehangzó értesülései szerint Soldado hiányzásának az oka egyértelmű: A korábbi 12-szeres spanyol válogatott támadó a Fenerbahce együttesénél folytatja pályafutását. Bővebben itt.

Real Sociedad: újabb kiváló labdarúgó igazol az Egyesült Államokba az MLS-be, ezúttal a Real Sociedad kulcsembere Carlos Vela igazol az USA-ba. Az 58-szoros mexikói válogatott támadó januártól lesz a Los Angeles Galaxy játékosa. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.