Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a Sociedad kiválósága Los Angelesbe igazol!

Kulcsemberét veszíti a baszk csapat!

(Kép: as.com)

A Real Sociedad és a Los Angeles Galaxy egyaránt közölte, hogy januártól az USA-ban folytatja pályafutását a baszkok kulcsembere, Carlos Vela. A két klub közleménye szerint “kezdeti megállapodást” kötöttek. Hogy ez mennyire komoly? Nos a bejelentés örömére a 28 esztendős támadó már Los Angeles Galaxy feliratú baseball sapkában és melegítő felsőben pózolt egy videón az interneten, az alábbi üzenettel: “Az új klubom 2018-ban”!

Carlos Vela eddig 233 tétmérkőzésen 72 gólt 44 gólpasszt jegyez a Sociedad színeiben, ahol  2011 óta a csapat meghatározó futballistájának számít. A hírek szerint még a mexikói válogatott szövetségi kapitánya, Juan Carlos Osorio is megpróbálta maradásra bírni Velát, mondván a támadó maradjon Európában a 2018-as oroszországi világbajnokságig. Maga az érintett azonban egyértelmű döntést hozott!

Az 58-szoros mexikói válogatott támadónak a beilleszkedéssel nem sok gondja lesz az “angyalok városában”, hiszen két honfitársa, Giovanni és Jonathan dos Santos is az Galaxy-ben futballozik.