Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Drogbáró lett az egykori Barca-sztár?!

A német Bild értesülései szerint az amrikai hatóságok komoly vádakkal illetik a még mindig aktívnak számító Rafael Márquezt. A hírek szerint a mexikói sztárvédő egy nagy és kiterjedt kábítószer-terjesztő szervezet magas rangú vezetője.

márquez002

A mexikói válogatott 38 esztendős csapatkapitánya korábban megfordult Európában (FC Barcelona, Hellas Verona), az USA-ban (New York Red Bulls), és jelenleg a hazájában vitézkedő Atlas Guadalajarat erősíti.

Állítólag Márquez a mostanság mexikói drogkirálynak számító Raul Flores Hernandez üzlettársa a bűnös bizniszben. A fővezér a nyomozók szerint a futballista több kontinensre is kiterjedő ismertségét használta ki. Értesülések szerint a szervezet több álcázó céget üzemeltet(ett), amelyeken keresztül 21 ember tartozott Márquez irányítása alá.

Valószínűleg Márqueznek a bíróság előtt kell felelnie, igaz, egyelőre az illetékes hatóságoknak kell még a megfelelő bizonyítékokat összegyűjtenie a világ egyik legveszélyesebb országában. Ahol sem bizonyíték, sem tanú nincs biztonságban. Soha. Semmikor.

Balogh József