Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb magyar az MLS-ben

Ebben az évben már a negyedik magyar focista szerződhet a tengerentúli bajnokságban, hiszen év elején Nikolics Nemanja majd Sallói Dániel kötött ki az MLS-ben. A hét elején Stieber Zoltán lett a DC United focistája, s most várhatóan Németh Krisztián is visszatérhet. (hiszen ő korábban már játszott ott)

Nemeth Krisztian - Kansas - 24.huEgykor már játszott az MLS-ben.

As ESPN értesülései szerint eldőlt, hogy Németh Krisztián visszatér Amerikába! A harmincszoros magyar válogatott támadó újra magára húzhatja egy MLS-csapat mezét, de az már nem egykori klubja a Kansas City lesz, hanem a New England Revilution.

Németh Krisztián képviselői hosszas tárgyalás után elérték, hogy kivásárolhassa magát élő katari szerződéséből a katari Al Garafától. A New England közben megvásárolta az MLS allokációs listájának első helyét a Columbustól, így ők tárgyalhattak a visszatérő játékossal. Az üzlethez még a liga jóváhagyása hiányzik, ezért még nem hivatalos, de hamarosan az lehet.

A magyar csatár az MLS-ből való távozását követően többször is hangsúlyozta, hogy vissza akar térni az észak-amerikai bajnokságba, ahol remekül érezte magát.

Endrődi Dávid