Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real megtudta Mbappe fizetési igényét, majd sok sikert kívántak neki Párizsban – sajtóhír

Mbappét már nagyon sok klubbal hírbe hozták a nyár folyamán, bár eddig mindent tagadott a Monaco. A legesélyesebb a Real Madrid lehetne, ám olasz sajtóhírek szerint meggondolták magukat, amikor meghallották a francia csatár fizetési igényét….

nintchdbpict000303574093

Forrás: thesun.co.uk

Az olasz La Gazzetta dello Sport információi szerint a PSG Neymar után újabb bombaigazolással szeretné lezárni a nyarat: akár 180 millió eurót és adnának a Monaco fiatal csatárjáért. A sportsajtó egyszer már eladta ennyiért Mbappét, akkor épp a Real Madridnak, akik állítólag újra megpróbálkoztak a játékos leigazolásával. A spanyol lapok szerint a királyi gárda leült tárgyalni a csatárral és annak képviselőivel, mivel legszívesebben Madridba igazolna. Mbappe állítólag azt mondta, hogy ha megadják neki az évi 12 millió eurós fizetést azonnal aláír a klubhoz. Ekkor a Real Madrid a lapok szerint egyszerűen annyit válaszolt, hogy:

“Sok szerencsét akkor Párizsban!”

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a PSG üzlet hamarosan lezárulhat, és a napokban akár be is mutathatják legújabb szerzeményüket.