Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – augusztus 11.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

atighir

Juventus: a címvédő torinóiak kegyvesztett venezueli középpályása Tomas Rincón a városi rivális Torino együttesénél folytatja pályafutását a hírek szerint. A részletekről itt olvashatnak.

Barcelona: a Liverpool hivatalosan is lezárta a hetek óta tartó Coutinho-sagát, miután hivatalos közleményen keresztül foglalt állást az ügyben, azonban Coutinho ezt követően átigazolási kérelmet nyújtott be a vörösök vezetőségének, amit a tulajdonosok elutasítottak. Bővebben itt.

PSG: sajtóértesülések szerint a Real Madridban köthet ki a Paris Saint-Germain szélső hátvédje, az egyébként megbízható teljesítményt nyújtó Thomas Meunier. Részletekről itt olvashatnak.

Monaco: Az olasz La Gazzetta dello Sport információi szerint a PSG Neymar után újabb bombaigazolással szeretné lezárni a nyarat: akár 180 millió eurót és adnának a Monaco fiatal csatárjáért. Részletekről itt olvashatnak.

Tottenham: a Barcelona az egész nyarat annak szentelte, hogy a liverpooli Coutinhot magukhoz csábítsák, a jelen állás szerint az üzletből nem lesz semmi. Ennek köszönhetően a katalánok más célpont után néztek és a Tottenham dán középpályást Christian Eriksen-t szeretnék a Nou Camp-ba csábítani. A részletekről itt olvashatnak.

Inter Milano: Távozik az olasz bajnokságban szereplő Internazionale csapatától a chilei válogatott védője, Gary Medel. A játékos Törökországban folytatja a Besiktas csapatában. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.