Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megérkezett a 200 millió a Barcelonához

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, Neymar bemutatkozás késhet új csapatában, a PSG-ben, mivel még nem érkezett meg az érte kapott összeg a Barcelona számlájára. A hírek szerint ez most megtörtént, így akár már vasárnap pályára léphet a párizsi klub színeiben. 

hd-neymar-psg_u28q7ck95apo1eu5hlwy5jx1o

Forrás: goal.com

Neymar a PSG  első bajnoki mérkőzésén sem léphetett pályára az Amiens ellen, mivel a Barcelona még nem véglegesítette a transzfert. Ennek oka pedig az volt, hogy még nem kapták meg a brazil kivásárlási árának számító 222 millió eurót teljes egészében.

Ez a probléma a hírek szerint elhárult, így Neymar megkaphatja a transzfer igazolását, ami azt bizonyítja, hogy egyszerre nem két klub játékosa. A Barcelona miután megkapta a pénzt, amit meg is erősített az AFP hírügynökségnek. A francia labdarúgó-szövetség már a múlt héten kérte a papírokat, ám a spanyol szövetség addig nem volt hajlandó kiadni ezeket, amíg a Barcelona rá nem bólint a dologra.

Így már nincs semmi akadálya annak, hogy Neymar végre bemutatkozhasson új csapatában. A francia bajnokság második fordulójában a Paris-Saint-Germain a Guingamp otthonába látogat.

Az igazolás beérkezését a francia szövetség is megerősítette a hivatalos Twitter fiókján keresztül: