Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – augusztus 12.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

transzossz

Barcelona: Xavi szerint a katalánoknak Jean Michael Seri megszerzésén kellene fáradozniuk. A nyár folyamán angol és spanyol élcsapatokkal már többször is szóba hozott 26 esztendős középpályás Xavi szerint tökéletes választás lenne. Részletekről itt olvashatnak.

Real Madrid: a Don Balon beszámolója szerint a Real Madrid megkezdte az egyeztetéseket a Juventus-szal Paulo Dybala átigazolásáról

Tottenham: a PL legutóibb szezonjának ezüstémese a Tottenham a nyári átigazolási szezonban még nem igazolt új játékost.  A Sky Sports értesülései szerint ez azonban hamarosan változhat, hiszen a Spurs élénken érdeklődik a Celta Vigo spanyol középpályása, Pape Cheikh Diop, valamint megtette az első lépéseket az Ajax kolumbiai középhátvédje, Davinson Sánchez megszerzését illetően. Bővebben itt.

Barcelona: A Barcelona és a Guangzhou Evergrande megállapodott Paulinho átigazolásáról. A katalán klub 42 millió euróért vásárolja meg a brazil középpályást a kínai klubtól.Részletekről itt olvashatnak.

As Roma: az olasz  Serie A-ban szereplő AS Roma sportigazgatója Monchi elismerte, hogy 30 milliós ajánlatot tettek Riyad Mahrez játékjogáért a Leicesternek és elmondása szerint ez volt az utolsó ajánlatuk.

Dortmund: a Borussia Dortmund Ousmane Dembelé távozása esetén a német Julian Draxlerrel erősíthet a Sky Sports értesülése szerint.

PSG: miután a Paris-Saint-Germain rekordösszegért leigazolta Neymart, egy újabb brazilt szemeltek ki. Francia lapértesülések szerint ezúttal a középpályát erősítenék meg a brazil Fabinhóval. Bővebben itt.