Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NBI: a Fradi most sem tudta legyőzni a Paksot!

Az NBI 5. fordulójában a Fradi a Paksot látta vendégül, s hiába volt jobb a hazai csapat, a vendégek végül egy ponttal távozhattak a fővárosból, bár az FTC így is veretlen maradt ebben a szezonban.

ftc_2017-08-12.jpg_03Hazai pályán botlott a Fradi (forrás: paksifc.hu)

A Fradi a 2015/2016-os szezon végén tudta legutóbb legyőzni a Paksot (5-2), viszont azóta a paksi együttes kétszer is legyőzte a zöld-fehéreket, s egyszer pedig döntetlen született a két klub legutóbbi három meccséből.

A hazai csapat dominálása az első félidő végén érett góllá, és megérdemelt volt az előny, hiszen a Fradi a játék minden elemében lekörözte addig a Paksot. A 44. minutumban Varga Roland kapta a szöglet után a labdát, melyet távolról vágott be a vendégek kapujába (1-0)!

Ám hiába a Fradi gólja, sokáig nem tartott ki az előny, hiszen a fordulás után tizenöt percen át volt már csak 1-0 az állás. A 60. percben Hahn fejjel vette be Dibusz kapuját (1-1)! Hiába volt az egyenlítés előtt is jobb a hazai csapat, és hiába volt Vargának újbóli lehetősége a gólszerzésre, találat nem született. A hajrában jöhetett volna még egy hazai gól, de helyén volt a védelem, így ismét ki tudott csikarni egy pontot a Paks a Fraditól. Ugyanakkor az FTC még veretlen a szezonban, de 5 meccs után csak a 6. helyen áll 7 ponttal, míg a Paks a 8., egy ponttal lemaradva mostani ellenfelétől.

Ferencvárosi TC – Paks • 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Varga (44.), ill. Hahn (60.)

Nagy Dávid