Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz Kupa: kiütéssel hozta a kötelezőt a Torino – videóval

Jócskán megszórta első ellenfelét a Torino az első meccsén az Olasz Kupa 2017/2018-as szezonjában! Az élvonalbeli klub másodosztályú ellenfelén nem kegyelmezett, és több, mint féltucat találatig jutott, míg a vendégek részéről csak egy becsületgól jött össze. A Torino hosszúnak bizonyuló úton tette meg az első lépést, és jutott a legjobb 32 mezőnyébe még tegnap késő este.

IMG_20170812_094620Belottiék nem kímélték másodosztályú ellenfelüket az Olasz Kupa második fordulójában (forrás: twitter.com/TorinoFC_1906)

A Torino futballcsapata számára is megkezdődött tegnap este a 2017/2018-as szezon, méghozzá az Olasz Kupában, melynek a 64-es mezőnyben kezdett neki a Serie A-ban szereplő klub. A torinói klub ellenfele a második ligás Trapani volt, a papírforma pedig természetesen az élvonalbeli, s egyben hazai pályán játszó csapat mellett szólt.

Belotti 13. percben szerzett első góljára őt percen belül jött is a válasz Fazio részéről, de ezek után nem volt megállás a torinóiaknál! Belotti még lőtt kettőt az első félidőben, összesen pedig ezzel triplázott, míg Berenguer, valamint Obi is betaláltak, ezzel pedig a hazaiak 5-1-re nyerték meg az első félidőt!

A fordulást követően “csak” kettőt lőttek a hazaiak, míg a vendégek egyet sem, így a torinói gárda könnyen masírozott be az Olasz Kupa következő fordulójába.

Olasz Kupa, 2. forduló (a legjobb 64 között)
Torino – Trapani (II) • 7-1 (5-1)
Gólszerzők: Belotti (13., 27., 40.), Berenguer (35.), Obi (43.), Falque (68.), De Silvestri (87.), ill. Fazio (18.)

Ma folytatódnak az Olasz Kupa küzdelmei a legjobb 64 mezőnyének további résztvevőivel, mi pedig természetesen beszámolunk az itáliai kupasorozat mai meccseiről is!

Nagy Dávid