Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea-t győzné meg a Schalke

A gelsenkircheni gárda minden erejével azon dolgozik, hogy még a nyáron visszacsábítsa Németországba a jelenleg a Chelsea kötelékében lévő futballistát.

1102293_imgw968

A Schalke a Chelsea együttesével tárgyal arról, hogy ismét kölcsönvegye a ghánai hátvédjüket, Baba Rahmant. Gelsenkirchen már nem ismeretlen a ghánai számára, mivel 12 hónappal ezelőtt már a csapathoz került, és úgy tervezte mindkét fél, hogy 1 teljes szezont fog eltölteni Németországban. Az események azonban máshogy alakultak, és a január Afrika Kupán az Uganda elleni találkozón szenvedett súlyos térdsérülést, aminek következtében véget is ért számára a szezon.

A Schalke elégedett volt a játékos teljesítményével, mivel kiválóan játszott az idény első felében, azonban a sérülése meggátolta a további játékot számára. A klub sportigazgatója Christian Heidel elmondta a SkySportsnak, hogy folynak a tárgyalások a játékos átigazolásának az ügyében. A Chelsea-nek és Rahmannak nincs közös jövője, mivel Conte nem számít rá az első csapatban, így csak idő kérdése az, hogy mikor térhet vissza ismét a Schalke kötelékébe.

kép: bundesliga

Nagy Gábor