Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási Körkép – A nap legfontosabb hírei – Augusztus 14.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

FotorCreated

Játékossors: Sopronban folytatja a Heerenveen-t is megjárt magyar támadó! Varga Szabolcs az NBII-es Sopronhoz igazolt, aki idehaza az MTK Budapest futballozhatott még. Bővebben itt!

Paris Saint-Germain: A Premier League-ben folytathatja a Real Madrid egykori szélsője. Sajtóhírek szerint Jesé Rodriguez a Stoke Cityhez szerződhet, akit egyébként még a Fiorentina is szívesen a soraiban tudna. Bővebben itt!

Barcelona: Brazil válogatott középpályást igazolt a katalán gárda! A Barcelona leigazolta a 40 millió euró ellenében a Guangzhou Evergrande csapatától Paulinho-t, aki korábban megfordult a Tottenham Hotspurnél is. Bővebben itt!

Lazio: Keita Baldé a Premier League fele veheti az irányt? A Lazio szenegáli tehetségét szeretné soraiban tudni a Juventus is, de a hírek szerint a Tottenham Hotspur is szerződtetni kívánja Keita Baldé-t, s a londoni klub kész megadni az érte kért 35 millió eurós vételárat. Bővebben itt!

AC Milan: Carlos Bacca visszatér a La Ligába. A Sky Sport Italia információi szerint a kolumbiai támadó a Villarreal színeiben folytatja tovább profi pályafutását, aki iránt állítólag még a Valencia és korábbi klubja, azaz még a Sevilla is érdeklődött. 

Borussia Dortmund: Egyre biztosabb Ousmane Dembelé távozása? A Sport információi szerint a Dortmund és a Barcelona szinten mindenben megegyezett egymással. A francia csillag 100 millió euró ellenében válthat csapatot. A két klubnak állítólag még a további bónuszokat illetően kell dűlőre jutnia.