Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar: “Jobban élek, mint valaha”

Vasárnap este debütált a Paris Saint-Germainben Neymar, akit nem rég szerződtettek a Barcelonától rekordot jelentő 222 millió euróért. A brazil fenomén első meccsén rögtön góllal és gólpasszal hálálta meg a bizalmat és remekül érzi magát Franciaországban. Így nyilatkozott.

Kép: The Indian Express

Kép: The Indian Express

“Tudtam, hogy nehéz lesz elhagyni Barcelonát, de most nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Az emberek azt hiszik, hogy meghalsz, ha elhagyod a Barcát – de ez nem igaz, velem pont fordítva van. Jobban élek, mint valaha, játszom és nagyon boldog vagyok. Az ország, a város, a csapat változott, de a futball ugyanaz.” – mondta a L’Equipe-nek Neymar.

A brazil sztár komoly szerepet vállalt a Guingamp elleni idegenbeli sikerben, ahol a PSG 3-0-ás győzelmet aratott. Neymar egy góllal és egy gólpasszal vétette észre magát és már az első alkalommal remek volt az összhang közte és Edison Cavani közt.

“Mindig fontos gólt szerezni, remélem szerzek majd többet is, de most a csapatot szeretném minél több győzelemhez segíteni. Jól játszottunk, betaláltunk párszor, elégedettek vagyunk a játékkal. Jól működtünk a pályán és hamarosan még jobban megismerjük egymást. Minőségi játékosok vannak itt, ez egy remek csapat.”

“Tudtam, hogy Cavani egy topjátékos és hogy jól megérthetjük majd egymást. Még össze kell csiszolódnunk, de könnyű mellette és Angel (Di Maria) mellett játszani. Egyre jobbak leszünk.” – ezt már a klub honlapjának mondta.