Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási Körkép – A nap legfontosabb hírei – Augusztus 15.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

Untitled collage (6)

Juventus: a Paris Saint-Germain középpályása a célkeresztben! Sajtóhírek szerint a Juve újra megpróbálkozik Blaise Matuidi szerződtetésével. A “zebrák” tavaly nyáron nagyon közel álltak ahhoz, hogy leigazolják a rutinos francia középpályást, ám a PSG végül az utolsó pillanatban beleszólt az üzlet létrejöttébe. Bővebben itt! 

Paris Saint-Germain: ismét komoly dobásra készül a párizsi alakulat! Az RTL televíziós csatorna értesülései szerint az Arsenal chilei klasszisa, Alexis Sánchez a francia fővárosban járt, hogy a PSG illetékeseivel találkozzon. Bővebben itt! 

Chelsea: Diego Costa visszatérhet korábbi klubjához. A spanyol válogatott támadó állítólag szívesen visszatérne a Diego Simeone vezette Atletico Madridhoz, s az AS információi szerint a “matracosok” is szeretnék visszacsábítani magukhoz a rutinos támadót! Bővebben itt

Arsenal: már jó ideje téma az, hogy Alex Oxlade-Chamberlain az “ágyúsok” városi riválisához, azaz a Chelsea-hez szerződhet. A válogatott szélső támadó a hírek szerint heti szinten 150 ezer fontos fizetést szeretne újdonsült csapatában. Bővebben itt! 

Galatasaray: Barcelona futballistája érkezhet. A hírek szerint a Galatasaray érdeklődik a legélénkebben Arda Turan játékjoga iránt. A rutinos török labdarúgó 2004-2011-ig rúgta a bőrt a neves együttesben, majd innen igazolt az Atletico Madridhoz, ahol igazán ismerté vált. Bővebben itt!

Internazionale: a Manchester Citytől érkezhet védő! Sajtóhírek szerint az Inter elsődleges kiszemeltje Mangala, aki az előző szezont a Valenciánál töltötte. Amennyiben őt nem sikerülne megszereznie a milánói klubnak, abban az esetben Denayer leigazolásával próbálkoznak meg Spallettiék. Bővebben itt!

Tottenham Hotspur: a PSG szélső hátvédje a célkeresztben! A L’Equipe információi szerint a Spurs is szeretné soraiban tudni Serge Aurier-t, akit többek között a városi rivális Chelsea is szeretne szerződtetni. Bővebben itt! 

Barcelona: mi lesz veled, Sergi Roberto? A hírek szerint a Barca középpályásáért a Juventus, az AC Milan, a Chelsea és a Manchester United is hajlandó lenne megadni érte a 40 millió eurós kivásárlási záradékot. Bővebben itt!