Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BREAKING! Sigurdsson 45 millióért váltott klubot!

Mint arról korábban beszámoltunk az Everton a Swansea Swansea City legjobbjának számító Gylfi Sigurdssont szeretné szerződtetni. A transzfer végül létrejött jelentette be az Everton hivatalos honlapján szerda este.

KoemanSig

Az Everton hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a Swansea csapatával és klubrekordot jelentő 45 millióért igazolta le az izlandi válogatott Gyfli Sigurdssont. A 27 esztendős középpályás ötéves szerződést kötött a liverpooli kékekkel.

Sigurdsson korábban megfordult a Reading, Hoffenheim és Tottenham együttesében is. Legutóbb a Swansea együttesében futballozott ahol a csapat legjobbjának számított, három szezonja során 128 mérkőzésen 37 gól volt a mérlege. Pályafutását tekintve összeségében 322 mérkőzésen lépett pályára csapataiben és ezalatt 86 gólt szerzett.

Az Everton a jelenleg is tartó átigazolási időszakban eddig komoly igazolásokat hajtott végre. Összesen a Sigurdsson transzferrel 147 millió euróért igazoltak a liverpooli kékek. Többek között Michael Keane (Burnley, 28,5 millió), Jordan Pickford (Sunderland, 28,50 millió), Davy Klaaseen (Ajax, 27 millió), Sandro Ramírez (Malága, 6 millió), Wayne Rooney (Manchester United, ingyen), Cuco Martina (Southampton, ingyen), Henry Onyeukur (Eupen, 8 millió) érkezett a Goodison Parkba.

Kép forrása: skysports.com

 O.G.