Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem hozta lázba a Liverpool a fiatal amerikait

A Borussia Dortmund sztárját hírbe hozták a Liverpoolal. Sokan már úgy gondolták, hogy a nyáron megtörténik a váltás, és az ex-dortmundi mester irányítása alatt futballozhat majd a jövőben.

3HBqKTf

Christian Pulisic még csak 18 esztendős. de már most egy német élklubban, a Borussia Dortmundban futballozik. Az amerikai középpályás 2016-ban került a sárga-feketékhez. Nyáron ő is a pletykák kereszttüzébe került, és sokan úgy vélték, hogy eljött az idő számára a váltásnak, és hátat fog fordítani a Dortmundnak a Liverpool kedvéért.

Pulisic remekül bevált a középpályán a Dortmundnak, és a támadásokban nagy segítséget nyújt az együttesnek. A 2016/17-es Bundesligában 29 alkalommal léphetett pályára, és 3 góllal hálálta meg edzőjének a bizalmát.

A kirobbanó formában lévő fiatalt meg tudja tartani a Dortmund. Egyelőre nem járnak vele úgy, mint például Robert Lewandowskival, aki a rivális Bayern Münchenhez igazolt. Jürgen Klopp is szívesen látta volna a fiatalt a Liverpoolban, azonban a terve úgy tűnik kudarcot vallott, és nem tudja Angliába csábítani a tehetséges labdarúgót.

kép: independent

Nagy Gábor