Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG Neymart, a brazil UFC-harcos testőrt “igazolt” – videóval

Párizs a fények és a szerelem városa, illetve napjainkban a terrorfenyegetettség egyik első számú célpontja. Az elmúlt években felrobbanó bombák robaja, fegyverek ropogása, és késsel hadonászó “milicisták” mekkája lett a föld turisztikai szemmel egyik legvonzóbb városa. Az olyan sztárok, mint Ronaldo, Messi, vagy éppen Neymar egy lépést sem tehet meg az utcán anélkül, hogy felismerjék. Nehéz, de jól fizetett szakma a labdarúgás, ahol a sztároknak szüksége van személyi védelemre. Van, ami ellen az ember nem tudja megvédeni az embert, de alaphangon az óvatosság és a jelenlét nem árt. Így gondolja ezt Neymar is a PSG friss szerzeménye. 

MG_8868

Neymar a testőr választáson gyorsan túl is esett, a befutó a 36 esztendős jelenleg is aktív váltósúlyú francia UFC-harcos Nordine Taleb lett. Aki tehát kötekedni akar a brazil klasszissal, annak az útja a képen látható ketrecharcoson át vezet. Taleb 2007 óta a Bellator MMA versenyzője, mérlege pedig 17 meccsen 13 győzelem és 4 vereség. Három számozott UFC gálán is szerepelt (186, 190, 196), ezekből pedig kettőt megnyert, egyet pedig elveszített. Testalkatát tekintve nem egy hegyomlásról beszélünk, de testfelépítése, 185 centis magassága és 77 kilója azért tekintélyt parancsol az összképet nézve. Győzelmeinek csaknem fele, 6 kiütéssel végződött, ellenfelei közül pedig csak egy tudta kiütni őt.

A brazil zseni és az FC Barcelona elválása igen viharosra sikeredett, s noha a katalánok fanatikusai nem éppen vendál huligánok, mindenhol akadnak olyan személyek, akik, hogy szépen fogalmazzunk agyasak. Ilyenkor megy a szájkarate és a fenyegetőzés, és sosem lehet tudni, hogy mégis ki az akiben a szikra komoly, s cselekedetbe fordul. A közmondás így szól – “Jobb félin, mint megijedni!”

Íme pár képsor Nordine Taleb mozgásáról