Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: a tulajdonos-jelölt azonnal kirúgná Wengert!

Értesüléseink szerint a nigériai milliárdos, Aliko Dangote szeretné megvásárolni az Arsenal többségi tulajdonrészét. A leggazdagabb afrikai üzletembernek számító jelentkező teljhatalmat szeretne, melynek első lépéseként kirúgná Arsene Wenger mendzsert.

Arsenal v Burnley - Premier League

Hiába kezdte Community Shield trófeával, illetve bajnoki győzelemmel a szezont, továbbra is sok a kritikus hang az Arsenal tájékán. A szurkolók egy része komolyan elvesztette a hitét a Wenger mesterben, ugyanis hosszú évek után először nem sikerült legalább a negyedik helyen végezniük. Azaz a 2017-18-as szezonban az „Ágyúsok” nem lesznek ott a Bajnokok Ligájában.

Wenger 21 éve vezeti az Arsenalt, ezzel pedig ő a jelenlegi „mezőnyben” a legrégebb óta egyetlen klubnál regnáló vezetőedző/menedzser.

Aliko Dangote is azon tábort erősíti, amely szerint elérkezett az idő a váltásra, és a francia szakembernek távoznia kellene. Ezt a változást pedig azonnal megtenné Dangote, amint bekerülne a tulajdonosi körbe. A nigériai úr így nyilatkozott a Bloombergnek:
„Az első dolgom, amit tennék az lenne, hogy azonnal kirúgom őt. Nagyon jó volt, már akkor amikor megérkezett, de valaki másnak kellene szerencsét próbálnia.” – fogadkozott a milliárdos.

Az Arsenal együttesének jelenlegi főtulajdonosai Aliszer Uszmanov és Stan Kroenke.

Balogh József