Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: Pénteken már játszhat a csapatkapitány!

Ha tippelnie kellene, akkor a Bayern München elnöke arra fogadna, hogy a pénteki bajnoki nyitányon már ott lesz a bajorok kapujában a világbajnok portás, Manuel Neuer. A német játékos még áprilisban, a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőben sérült meg.

neuer001

A minap számoltunk be arról, hogy Jerome Boateng lassacskán újra pályára léphet majd a Bayern München együttesében. Azóta róla kiderült, hogy nagyjából a Bundesliga 3. fordulójának környékén húzhatja magára ismét a „Bőrnadrágosok” felszerelését. Karl-Heinz Rummenigge elnök szerint azonban Neuer kapus visszatérése sokkal aktuálisabb esemény.

A korábbi legendás játékos szerint a közönség kedvenc hálóőr akár már holnap este, a Bayer Leverkusen elleni nyitómeccsen is ott lehet_
„A pénteki döntést csütörtökön, a csütörtöki edzés után hozzuk meg. Mivel ő a kapitány, ez egy fontos dolog. Jerome a válogatott meccsek után térhet vissza, hiszen számára is az a legfontosabb, hogy egészséges maradjon. Nagyon stabilnak kell lennünk a pályán.” – nyilatkozta Rummenigge, a Sport Bildnek.

Tehát a Bundesliga 2017-18-as idénye a már emlegetett Bayern – Bayer párharccal kezdődik. A legerőseb kihívónak ígérkező, ám még kissé képlékeny keretű Dortmund (Dembelé megy vagy marad) a nem túl acélos Wolfsburg otthonában kezd. A magyaros csapatokra igazi derbik várnak.

aug. 18. 20:30 Bayern München – Bayer Leverkusen
aug. 19. 15:30 Hoffenheim – Werder Bremen
aug. 19. 15:30 Hertha BSC – VfB Stuttgart
aug. 19. 15:30 Hamburger SV – Augsburg
aug. 19. 15:30 Mainz – Hannover 96
aug. 19. 15:30 Wolfsburg – Borussia Dortmund
aug. 19. 18:30 Schalke 04 – RB Leipzig
aug. 20. 15:30 Freiburg – Eintracht Frankfurt
aug. 20. 18:00 Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln

Balogh József