Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a „Herceg” visszatér!

Bár még nem történt meg a hivatalos bejelentés, nagyon valószínű a Hertha BSC korábbi saját nevelésű játékosa, Kevin-Prince Boateng visszatér a Bundesliga berkeibe. A volt ghánai válogatott középpályás egy szezon után máris távozott a Las Palmas-tól, ám a hírek szerint máris megegyezett az Eintracht Frankfurttal.

KP Boateng

Komoly meglepetést okozott a nyáron, hogy Boateng szerződést bontott a Las Palmas-szal, lévén évek óta nem látott jó formát mutatva, támadó középpályásként házi gólkirálya lett a Gran Canaria-i együttesnek, tíz találattal. A spanyol kiscsapatnak a szurkolói is nagyon megkedvelték a korábbi Schalke és Milan játékost, ám ő mégis a távozás mellett döntött.

Az ok nagyon egyszerű volt. Boatengnek nagyon hiányzott szülőhazája, azaz Németország, illetve a családja, akik szintén ott maradtak.

A szélsőséges viselkedéséről is ismert játékos állítólag most nagyon fel van villanyozva, hogy újra Bundesligában bizonyíthatja tehetségét. Ugyanis a Frankfurt szerződést kínált a 30 esztendős karmesternek. Az ügyletről így nyilatkozott a gárda vezetőedzője, Niko Kovac:

„Minden bizonnyal hozzánk igazol.” – rövid és tömör válasz, igazolva a pletykát, ám nem elkiabálva semmit sem. Gyaníthatóan már csak a részletekről kell megegyezni Boatenggel.

Balogh József