Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Championship: Ez történt a harmadik fordulóban! – fordulóösszegző

Szerda este két mérkőzéssel zárult az angol másodosztály (Championship) harmadik fordulója. A fordulót követően már csak három hibátlan csapat maradt a bajnokságban.

20819481_1755694711124739_846230212042494255_o

A Championship harmadik fordulója több érdekes összecsapást is hozott. A forduló legtöbb gólja a Millwall és Ipswich összecsapásán született ahol a vendégek 4-3-as győzelmet arattak. A fordulót követően csupán három hibátlan gárda maradt, akik mindhárom mérkőzésüket sikerrel vették az angol második vonalban, nevezetesen a Cardiff, Wolves és Ipswich együttese. Korábban mindhárom gárda is szerepelt az élvonalban. A Wolves együttesében egyébként a Porto együttesétől szerződtetett Rúben Neves megszerezte első gólját a szigetországban.

Az élvonalból kiesett Sunderland továbbra is veretlen a bajnokságban, a Hull City a tabella 8. helyén, míg a Middlesbroug a hatodik helyén szerénykedik három fordulót követően. John Terry új csapata az Aston Villa kisebb meglepetésre még nem tudott mérkőzést nyerni az idei kiírásban és csupán a kiesést jelentő 23. helyén állnak.

A fordulóban két gólnélküli döntetlen is született nevezetesen a Birmingham és Bolton valamint a Leeds és Fulham mérkőzésén. Érdekesség, hogy a Fulham három döntetlennel indította szezonját.

A forduló eredményei: 

Millwall – Ipswich 3-4
Middlesbrough – Burton 2-0
Leeds United – Fulham 0-0
Hull City- Wolves 2-3
Derby – Preston 1-0
Cardiff – Sheffield United 2-0
Brentford – Bristol City 2-2

Birmingham – Bolton 0-0
Barnsley – Nottingham 2-1
Reading – Aston Villa 2-1
Sheffield Wednesday – Sunderland 1-1
Norwich – QPR 2-0

A tabella állása három fordulót követően:

angol3

Képek: EFL facebook oldala, eredmenyek.com