Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Piqué: “Először érzem azt, hogy a Real egyértelműen előttünk jár!”

A spanyol Szuperkupa-döntőjében az FC Barcelona pár nap leforgása alatt kétszer is alulmaradt a Real Madrid ellen. Gerard Piqué elmondása szerint bizony ez egy szokatlan helyzet a számukra is!

(Kép: marca.com)

Hosszú szezon vár ránk, bőven lesz lehetőségünk a fejlődésre!” – Kezdte értékelését Gerard Piqué, miután csapata a Real Madrid ellen 2:0-ra elveszített a spanyol Szuperkupa-visszavágóját, így összesítésben 5:1-gyel alulmaradt a nagy riválissal szemben.

“Az elmúlt 9 évem alatt először érzem azt, hogy a Real Madrid valóban előttünk jár! Igaz, hogy megnyerték a Bajnokok Ligáját, de például előtte nem sokkal ide (mármint a Bernabéuba- a szerk.) jöttünk, és nyerni tudtunk ellenük.” – Folytatta a spanyol válogatott középhátvéd, aki ezt követően a Barca jelenlegi helyzetéről is ejtett pár szót.  “El kell ismerni, hogy most sem a csapat, sem pedig a klub nincs a legjobb helyzetben. Éppen ezért egységesnek kell maradnunk, és együtt elindulnunk előre felé. Túl kell lépnünk a vereségen, és el kell fogadnunk, hogy a Real Madrid most jobb volt nálunk. Össze kell tartanunk, hiszen együtt erősebbek leszünk!” – adta ki az ukázt utolsó gondolatával Piqué.