Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Asensio: “Nem, köszönöm! Egy jobb csapat tagja vagyok!”

Sajtóhírek szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain komoly érdeklődést mutat a Zinedine Zidane által irányított Real Madrid tehetséges támadója, Marco Asensio iránt. Az ezzel kapcsolatos híresztelésekre az ABC-nek adott interjút a fiatal futballista…

2067643-43348067-2560-1440

“Nem, köszönöm! Egy jobb csapat tagja vagyok!” – kezdte gondolat menetét Marco Asensio a PSG-vel kapcsolatos híresztelésekre. “Szeretnék itt maradni. Nagyszerű érzéssel tölt el, hogy a Real Madrid bízik bennem, és a belém vetett bizalmukat szeretném törleszteni!” – zárta szavait a “királyi gárda” csillaga.

Marco Asensio a 2016/2017-es idényben is remekelt, s most az eddigi tétmérkőzéseken is pazar formát mutat a tehetséges támadó. A Spanyol Szuperkupa mindkét mérkőzésén bombagólokkal hálálta meg Zidane bizalmát. Egyáltalán nem lenne meglepő, ha a “csodacseréből” jövőre vagy akár a mostani szezon folyamán alapemberré válna. Minden frontot egybe véve ezidáig 41 mérkőzésen lépett pályára a Real Madrid színeiben, melyek során 12 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár