Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Draxler kérdéses; Messi ex-Realost csábítgat

Nagyon úgy tűnik, hogy az FC Barcelona együttese mindenképp a Paris Saint-Germain csapatából kíván erősíteni. Pár napja adtunk hírt arról, hogy Julian Draxler menedzsere tárgyalni ment a katalán fővárosba. Ez a transzfer egyelőre erősen kérdéses, ám akár másvalaki (is) érkezhet Párizsból a Nou Campba.

julian-draxler-cropped_a0dagax47odz1b7xedpyv6r24

A németek világbajnok középpályása, Julian Draxler ugyan csak januárban érkezett meg a PSG-hez ám a hírek szerint nagyon lelohasztotta a lelkesedését, hogy a francia klub 222 millió eurót sem sajnálva megvásárolta Neymart az FC Barcelonától.

A Times úgy tudja, hogy a Paris sem marasztalná a rosszkedvű karmestert, és akár már 35 millió euróért is szívesen elengedné. A célállomás pedig a Draxlerrel évek óta szemező Arsenal, vagy az állítólag általa is favorizált Barca.

Csakhogy Roger Wittmann menedzser szerint szó sincs a Draxler-Barcelona házasságról, ellenkezőleg, pártfogoltja továbbra is a PSG-t kívánja szolgálni.

Eközben a L’Équipe már azt írja, hogy a „Gránátvörös-kékek” egy teljesen másik párizsi játékosban látják a fantáziát. Állítólag Lionel Messi rábeszélte az illetékeseket, hogy érdemes lenne megszerezni tőlük a korábbi Real Madrid és Manchester United sztárt, Angel Di Mariat.

Balogh József