Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Blokkolták a transzfert, mégsem vált klubot a PSG sztárja! – sajtóhír

Francia sajtóértesülések szerint hiába vett részt orvosi vizsgálatokon a Serie A-ban szereplő Juventus együttesénél Blaise Matuidi, könnyen elképzelhető mégsem igazol a torinói együtteshez a PSG játékosa.

matuidi_grimpe_dans_le_top_5_0311063857

Mint arról korábban beszámoltunk,  a 30 esztendős középpályás szerdán megérkezett Torinóba, ahol részt vett a Juventus orvosi vizsgálatán. Egybehangzó sajtóértesülések szerint Matuidi 20 millióért igazol Torinóba és hároméves szerződést köt az olasz bajnok és kupagyőztes, Bajnokok Ligája-döntős torinóiakkal.

Igen, ígyis volt csütörtökig, hogy megtörténik a hivatalos bejelentés is azonban a legfrisebb fejlemények szerint Matudi mégsem lesz a Juventus labdarúgója. Történt ugyanis a PSG és a torinói klub nem tudott dűlőre jutni a játékos átigazolásáról,  így a párizsiak blokkolták a játékos váltását. A L’Équipe beszámolója szerint a párizsi együttesnél a gondot legfőképpen a 20 millió euró okozza, mivel a franciák keveslik Matuidiért a 20 milliót. Másik gondot pedig az okozza a francia lap szerint, hogy házon belül sincs egyetértés, mivel az öltőzőben Marco Verratti és Julian Draxler is szót emelt a játékos maradása mellett. Egyékbént Unai Emery a PSG vezetőedzője is szeretné mindenképpen megtartani a francia válogatott futballistát.

További átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Forrás: L’Équipe