Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic-ra mindenképp számítanak a ManUtd-nél

Komoly meglepetést okozott az előző szezon végeztével, hogy a Manchester Unitednél köszönték szépen Zlatan Ibrahimovic szolgálatát, de nem kértek belőle többet. Szigetországi hírek szerint a „Vörös Ördögök” most mégis meggondolták magukat, és új szerződést adnának a svéd szupersztárnak.

Manchester United v Middlesbrough - Premier League

A 35 esztendős Ibrahimovic tavaly nyáron érkezett a Paris Saint-Germaintől a Unitedhez, és a Mourinho-gárda egyik legfontosabb játékosa volt az Európa Liga győzelemmel végződő idényben. A szezon vége felé sérülést szenvedett, és a „hajrában” már nem léphetett pályára. Ennek ellenére természetesen meglepő volt, hogy az angolok nem éltek opciós jogukkal, és nem marasztalták tovább a különc csatárt.

A szépen lassan felépülő Ibrahimovic azonban nem sietteti a saját visszatérését, lévén még egyetlen kérője sem akadt, aki megfelelt volna az ő igényeinek. Pár napja viszont már szóltak róla pletykák, hogy esetleg a MU visszakozni kíván a szakításból. Most pedig az Independent pendítette meg, hogy José Mourinho mindeképpen szeretne még a jó Zlatannal együtt dolgozni: vagy most azonnal, mint játékos, de hamarosan szívesen látná őt a stábjában, mint edző! Állítólag a portugál menedzser a napokban szeretné lezártnak tekinteni a történetet, azaz határozott választ vár a svéd csillag jövőbeni elképzeléseiről.

Vajon tényleg a „Special One” lesz Ibrahimovic tanítómestere az edzői pálya megalapozásaként? Megtalálta a zsák a foltját?

Balogh József