Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozhat a legdrágább skót Gulácsiéktól

Tavaly nyáron remek üzleteket kötött a Bundesligába frissen feljutott RB Leipzig. A Gulácsi Pétert is foglalkoztató német együttesnél bejöttek a számítások, a játékosok többsége beváltotta a hozzáfűzött reményeket. Ilyen volt többek között Oliver Burke is.

burke001

Oliver Burke még csak 20 esztendős, de már most a lipcseiek egyik legnagyobb tehetségének számít. A skót jobbszélső 2016 nyarán, 15,2 millió euróért igazolt a Red Bull által szponzorált klubhoz. A Nottinghamtől érkező játékos technikás és gyors, amelynek jutalma mostanra három válogatott fellépés lett.

A Bild szerint azonban lehet, hogy máris végéhez közeledik Burke Bundesliga pályafutása. Állítólag a Crystal Palace még többet adna a már így is legdrágábbnak számító skót játékosért. Frank de Boer menedzser mindenképpen szeretné erősíteni a londoni gárda támadószekcióját, kiváltképp, mióta Wilfried Zaha megsérült.

A hírek szerint jó célra menne a Burke-ért kapott pénz, ugyanis az összeg nagyban hozzájárulna Kevin Kampl lipcsei szerződtetéséhez. A szlovén válogatott középpályás ugyanis minimum 20-25 millió euró alatt aligha hagyja el a Bayer Leverkusent.

Balogh József