Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ezzel az ajánlattal kopogott be újra a Barca Liverpoolba – sajtóhír

A Barcelona vezetői kétségbeesetten próbálják pótolni a PSG-be távozó Neymart. Mint ismert tegnap délután újabb ajánlatot tettek a Liverpool brazil játékosáért Couinhóért a Barcelona vezetői, amit azonban ismét visszautasítottak a vörösök.

coutinho

Mint arról beszámoltunk a Barcelona péntek délután egy 118 millió fontos ajánlattal jelentkezett Coutinhóért, amit a vörösök azonnal visszadobtak a katalánoknak. A spanyolok immáron harmadszor sem jártak sikerrel a brazil játékosért. A Mirror beszámolója szerint a katalánok csupán 87 milliót fizettek volna a Liverpoolnak,  a további 38 millió eurós összeget pedig Coutinho teljesítménye alapján utalták volna át az angol csapatnak.

A lap szerint csak akkor kellett volna kifizetni a katalánoknak a 38 millió eurót a brazilért, ha egy szezon belül több trófeát nyer a katalánokkal, több BL-győzelmet is bezsebel Barca-játékosként, illetve Aranylabdát nyer.

Egészen pontosan ezek a feltételek szerepeltek a Barcelona legutóbbi ajánlatában:

  • Egy évben több trófeát nyer a Barcelonával

  • Ha egynél több Bajnokok Ligáját nyer a klubbal

  • Ő kapja az Aranylabdát

  • Egy szezonban az Aranylabda mellett még más egyéni címeket is nyer

  • 80 millió fontos alapfizetés az öt év alatt

Ennek az öt feltételnek egyszerre kellene megfelelni, ami nyilvánvalóan nem lehetséges, talán még Lionel Messi és Cristiano Ronaldo számára sem. Továbbá az angol lap azt is tudni véli, hogy a Liverpool a 87 millió eurós összeget is részletekben kapta  volna meg a spanyoloktól öt évre lebontva.

Továbba a legfrisebb hírek szerint a Barcelona vasárnap estig adott ultimátumot a Liverpoolnak, hogy fogadják el az előző 118 milliós ajánlatukat Coutinhóért, vagy visszavonják az összeget. A vörösök kétszer is figyelmeztették a katalánokat, hogy hagyjanak fel minden reménnyel, de a Barcelona akkor is beküldte az ajánlatát a The Times beszámolója szerint.

További legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Forrás: mirror