Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Öt gól, majd Real Sociedad öröm a Celta ellen – videóval

Izgalmas mérkőzésen van túl a Celta Vigo és a Real Sociedad. A Celta kétszer is vezetett, ám az előnyt nem tudta megtartani, aztán egy 88. perces büntetővel már meg is pecsételték a sorsukat. 

w_900x700_19185212vgo20170819-15

Forrás: laliga.es

Celta Vigo – Real Sociedad: 2-3 (1-1) 
Gólszerzők: Gomez (22. 50.) ill. Oyarzabal (33.), Juanmi (80.), Willian Jose (88. – büntetőből)
Sárga lapok: Gomez (49.), Jonny (80.), Mallo (86.) ill. Illaramendi (90+2.)
Kiállítás: – ill. –

Sok gólos, kiegyenlített mérkőzést láthattak a szurkolók. Iago Aspasnak volt egy nagy helyzete az 5. percben, de hajszálnyival a kapu mellé lőtt. Aztán a Real próbálkozhatott, egy 23 méteres szabadrúgásból, ami csak milliméterekkel szállt el a keresztléc felett. A vezetést végül a hazai csapat szerezte meg először a 22. percben Gomez révén, aki egy igen érdekes mozdulattal juttatta a hálóba a labdát. Tíz perccel később azonban sikerült kiegyenlítenie a vendég csapatnak, miután Alvarez épp Oyarzabal elé rúgta ki a labdát, aki könnyedén csavart végül a hálóba.

A második félidő elején azonban ismét vezetést szerzett a Celta. Az 50. percben egy szöglet után épp Gomez elé került a labda, aki nem hibázott, értékesítette a lehetőséget. Már-már úgy tűnt, meg is nyerheti a Celta a mérkőzést, aztán a 80. percben kiegyenlített a Real Sociedad. Willian Jose adott tökéletes labdát Juanminak, aki könnyedén passzolta be azt Alvarez mellett a kapuba. Még meg volt a Celta lehetősége a döntetlenre, aztán a 88. percben Jonny rángatta meg ellenfele mezét a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. Willian Jose lőtte el  a labdát, a kapu jobb alsó sarkába. Ezzel a góllal pedig le is zárták a mérkőzést.